Survivor’da diskalifiye şoku

Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programlarından olan Survivor’da Semih ile Zafer arasında yaşanan gerilim soncunda Zafer yarışmadan ihraç edildi.   Gönüllüler takımında Semih ile Zafer arasında yaşanan kavga sonrasında verilecek karar merakla beklenirk

Survivor’da diskalifiye şoku
Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programlarından olan Survivor’da Semih ile Zafer arasında yaşanan gerilim soncunda Zafer yarışmadan ihraç edildi.
 
Gönüllüler takımında Semih ile Zafer arasında yaşanan kavga sonrasında verilecek karar merakla beklenirken Acun Ilıcalı, ada konseyinde yaptığı açıklamada Zafer’in diskalifiye olarak yarışmadan ihraç edildiğini söyledi.
 
Ilıcalı ayrıca alınan karar gereği Semih’in gönüllüler takımındaki diğer yarışmacılarla da anlaşamaması ve aralarında sürekli gerilim olması nedeniyle bunun önüne geçebilmek adına ünlüler takımına geçmesine karar verildiğini belirtti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya