Survivor'da cinsellik var mı?

Survivor All Star'da ilk elenen isim olarak sürpriz yapan Duygu Çetinkaya, Survivor'da cinsel hayatla ilgili olarak, "Adayı yaşamayan anlayamaz. İnsan aç ve ailesinden uzak. Bu süreçte 'Aman ben şundan hoşlanayım', 'Birine bakayım' gibi şeyler düşünmüyors

Survivor'da cinsellik var mı?

Survivor All Star'da ilk elenen isim olarak sürpriz yapan Duygu Çetinkaya, Survivor'da cinsel hayatla ilgili olarak, "Adayı yaşamayan anlayamaz. İnsan aç ve ailesinden uzak. Bu süreçte 'Aman ben şundan hoşlanayım', 'Birine bakayım' gibi şeyler düşünmüyorsun" dedi.

"Survivor'da cinsiyet ortadan kalkıyor" diyen Çetinkaya, "Gerçekten oradaki erkeklerin hepsi benim asker ya da silah arkadaşlarım gibiydi. Aklımın ucundan geçmedi" ifadesini kullandı.

Duygu Çetinkaya'nın açıklamalarından bazı bölümler şöyle:

"ADADA KİMSEDEN HOŞLANMADIM"

Adada aşk hayatı nasıldı?


Adayı yaşamayan anlayamaz. İnsan aç ve ailesinden uzak. Ya elenecek ya devam edeceksin. Bu süreçte "Aman ben şundan hoşlanayım", "Birine bakayım" gibi şeyler düşünmüyorsun. Ben adada kimseden hoşlanmadım, açıkçası yarıştığım sezonlarda yarışmacılar arasında da böyle bir şey gözlemlemedim.

"CİNSİYET ORTADAN KALKIYOR"

Ateşle barut... Hiç mi aklınızdan geçmiyor?

Hayır. Survivor'da cinsiyet ortadan kalkıyor. Orada bireyler konuşuyor.

"İKİ HAFTA TUVALETE ÇIKAMADIM"

Cinsellik mevzuuna gelelim...


Gerçekten oradaki erkeklerin hepsi benim asker ya da silah arkadaşlarım gibiydi. Aklımın ucundan geçmedi. İki hafta tuvalete bile çıkamadım, sen cinsellik diyorsun!

Herkesin merak ettiği sabit kamera konusuna gelelim...

Hem sabit, hem aktüel yani gezen kameralar var. Ama onlar asla bizimle diyalog halinde değil.

Sigara kullananlar içebiliyor mu?

Kesinlikle hayır. Zaten gitmeden önce uyarıyorlar 'dayanamayacaksanız gelmeyin' diye. Benim iki, üç kere elim ayağım titredi, yalvardım ama yine de izin vermediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya