Survivor’da 11 Haziran akşamı ödül oyununu kim kazandı?

Survivor’da kıyasıya bir rekabete sahne olan ödül oyununu hangi takım kazandı.

Survivor’da 11 Haziran akşamı ödül oyununu kim kazandı?

Türkiye’de yayınlanan yarışma programları içinde en çok izlenenlerden olan Survivor’da 11 Haziran akşamı heyecan dolu ve kıyasıya oynanan ödül oyununun kazananı belli oldu.

Survivor'da yarışmacıların tahta bir başlangıç noktasından başlayıp iki engelin üzerinden ve üçgen engellerin içinde geçip  halatla örülü engelin içinden geçip su dolu havuzun içinde geçtikten sonra ilk topu alıp halatlarla örülü 2 engelin içinden geçtikten sonra halatla çekerek yaptıkları köprüden geçip topu sepete koyup tekrar havuzun başına dönüp ikinci topu alarak engelleri aştıktan sonra son olarak masa üzerine bulunan 8 labutu deviren ilk yarışmacının takımına sayı kazandırdığı yarışmada kazanan 10’a 6 gönüllüler oldu. Gönüllüler bu skorla büyük ödül olan ailelerle iletişim ödülünün ve güzel bir yemeğin sahibi oldular.



SERKAY’IN TALİHSİZ ANI

Yarışma sırasında Serkay kafasını sert bir şekilde havuza girdiği sırada tahtaya çarpıyor. Serkay oyuna devam edemezken yapılan başının döndüğünü söyleyen Serkay’ın yapılan kontrollerinde önemli bir şeyinin olamadığı belirtildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya