Survivor All Star'da Merve Oflaz'ın elenme korkusu

Merve Oflaz, dokunulmazlık oyununu kaybetmeleri halinde yaşanacakları tahmin ettiğini söyledi.MERVE OFLAZ KİMDİR?Merve Oflaz, 23 Mayis 1988 İstanbul'da doğdu… Liseyi bitirdikten sonra özel bir kulüpte yüzme ve tenis antrenörlüğü yaptı. Eğitimine Marmara Ü

Survivor All Star'da Merve Oflaz'ın elenme korkusu

Merve Oflaz, dokunulmazlık oyununu kaybetmeleri halinde yaşanacakları tahmin ettiğini söyledi.

MERVE OFLAZ KİMDİR?

Merve Oflaz, 23 Mayis 1988 İstanbul'da doğdu… Liseyi bitirdikten sonra özel bir kulüpte yüzme ve tenis antrenörlüğü yaptı. Eğitimine Marmara Üniversitesi Spor Akademisi'nde devam eden Survivor Merve, okulu devam ederken Survivor'a katıldı.

Survivor'da şampiyon olan ve adını duyuran Survivor Merve Oflaz, oyunculuk ve diksiyon egitimi aldı. Muhteşem Yüzyil, Kalbim 4 Mevsim, Not Defteri ve Güzel Köylü gibi dizilerde rol alan Merve Oflaz, reklam filmlerinde de yer aldı. Survivor Minik Kahramanlar programında sunuculuk da yapan Merve Oflaz, plates eğitmenliği yapmaktadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler