Survivor All Star'da elenen isim kim oldu

SMS oylamasında en düşük oyu alan Merve Oflaz adadan giden yarışmacı oldu. Serenay, Merve Oflaz'ın gittiğini öğrenince gözyaşlarına hakim olamadı.Merve Oflaz "Her dokunulmazlığı kaybettiğimizde aday gösterildim. 3 kez kaldım. 4'üncü kez kalmak istiyorum"

Survivor All Star'da elenen isim kim oldu

SMS oylamasında en düşük oyu alan Merve Oflaz adadan giden yarışmacı oldu. Serenay, Merve Oflaz'ın gittiğini öğrenince gözyaşlarına hakim olamadı.

Merve Oflaz "Her dokunulmazlığı kaybettiğimizde aday gösterildim. 3 kez kaldım. 4'üncü kez kalmak istiyorum" demişti.

Haftanın birincisi Anıl oldu

Ünlüler takımında bu hafta birinci olan yarışmacı ise Anıl oldu.

Anıl, aday gösterdiği ismi "Bu hafta kötü bir hafta geçirdik. Birinci olursam kimi söylerim dile düşünmedim. Adada gruplaşma var. Kendi grubumdan bir kişiyi söylemek istemiyorum. Doğukan'ı söylemek istemiyorum. Kendisi adanın en ılımlı, en yapıcı insanı. Diğer bir isim benim sakatlığımı söylüyor. Bu isim de Hakan" sözleriyle açıkladı.

Turabi ve Hilmicem, Hakan'ın ismini duyunca bu karara sevindi. Turabi, sessizce "İşte bu" dedi.

Kararı duyan Hakan "Anıl'a 25 gündür sabrediyoruz. Hep onun alçısının çıkmasını bekleyeceğimizi söylemiştim. Vicdanımız ve mantığımız arasında kaldık, hep vicdanımızı seçtik. Anıl için yarıştık. Karşı takımın erkekleri istedikleri oyunlarda dinlendi. Bizler Anıl için de yarıştık. Anıl kendisini koruyan bir kişiye ihanet etti" diye sitemkar bir konuşma yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya