Survivor All Star'da elenen isim belli oldu

Survivor All Star eleme gecesinde gönüllüler takımında adaya veda eden isim belli oldu.SMS oylama sonuçlarına göre haftanın birincisi bu Hasan oldu. Hasan SMS sonuçlarına göre birinci çıktığı için Hasan'ın adı elemeden çıkarıldı. Bu durumda yerine elenmes

Survivor All Star'da elenen isim belli oldu

Survivor All Star eleme gecesinde gönüllüler takımında adaya veda eden isim belli oldu.

SMS oylama sonuçlarına göre haftanın birincisi bu Hasan oldu. Hasan SMS sonuçlarına göre birinci çıktığı için Hasan'ın adı elemeden çıkarıldı. Bu durumda yerine elenmesi için dokunulmazlık kazanan Nadya isim verdi. Nadya'da Bozok'un yedek planı gereği Özlem'in adını elenmek üzere açıkladı. Hasan'da SMS birincisi olarak isim açıkladı ve Turabi'nin adını verdi.
 
Survivor 8. haftada elemeye çıkan isimler Turabi, Bozok ve Özlem oldu. Acun Ilıcalı SMS oylama sonuçlarına göre elenen ismi yaşayınca Turabi "Offf be..." diyerek rahat bir nefes aldı. Survivor all star gönüllüler takımında bu hafta elenen isim Özlem oldu.
 
Özlem adını duyunca küçük bir şok yaşadı ve "Nasip kısmet buraya kadarmış. Kalmak isterdim. Birinin kalbini kırdıysam özür dilerim. Herkese başarılar dilerim" diyerek veda etti.

 

survivor,gönüllüler,turabi,hasan,bozok,nadya,acun,özlem,

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler