SİZLER İÇİN BURADAYIZ!

İlk olarak internet haberciliği ile sizlere hizmet etmeye başlayan haber61, ardından radyohaber61’i de yayına koyarak, okurlarına dinleme hizmetini de sundu. Şimdi ise hem okuyup, hem dinleyip hem de haber61’i izleyebilirsiniz.Kendimizi geliştirmeyi siz t

SİZLER İÇİN BURADAYIZ!

İlk olarak internet haberciliği ile sizlere hizmet etmeye başlayan haber61, ardından radyohaber61’i de yayına koyarak, okurlarına dinleme hizmetini de sundu. Şimdi ise hem okuyup, hem dinleyip hem de haber61’i izleyebilirsiniz.

Kendimizi geliştirmeyi siz takipçilerimiz adına kendimize borç bildik. Bu mantıkla yola çıkarak sizlere izleme hizmeti sunmanın vaktinin geldiğini düşündük.

Bugün de ilk deneme yayınımızı, Trabzonspor’un Teknik Direktörü Şenol Güneş’in sabah saatlerinde yaptığı basın açıklamasını yayına koyarak gerçekleştirdik. *

Bir marka olan Haber61’in mükemmel bir kitleye sahip olduğu bugün yapılan deneme yayını ile bir kez daha gözler önüne serildi.

Haber61 bundan sonra da internet üzerinden internet haberciliği, radyo yayını ve deneme süresi boyunca zaman zaman önemli haberlerde televizyon imkanı ile hizmetlerini sürdürecek. Deneme süresinin sonunda kesintisiz yayınları sizlerden esirgenmeyecektir.

Haber61’in başarısını simgeleyen siz elit okurlarımız, dinleyicilerimiz ve izleyicilerimize sonsuz teşekkürler…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya