'Sesi Çok Güzel' mi, Survivor mu? İşte ratingler

FOX TV ekranlarında yayınlanan 'Sesi Çok Güzel' yarışması, TV8'de yayınlanan Survivor All Star'ın karşısında direnemedi ve reyting savaşına yenildi. Yarışma, yayından kaldırılıyor.SESİ ÇOK GÜZEL'İN SERÜVENİ KISA SÜRDÜSertab Erener, Sibel Can ve Gökhan Tür

'Sesi Çok Güzel' mi, Survivor mu? İşte ratingler

FOX TV ekranlarında yayınlanan 'Sesi Çok Güzel' yarışması, TV8'de yayınlanan Survivor All Star'ın karşısında direnemedi ve reyting savaşına yenildi. Yarışma, yayından kaldırılıyor.

SESİ ÇOK GÜZEL'İN SERÜVENİ KISA SÜRDÜ

Sertab Erener, Sibel Can ve Gökhan Türkmen'in Türkiye'nin dört bir yanında güzel ses avına çıktıkları yarışma Sesi Çok Güzel, Survivor All Star karşısında reyting savaşına yenildi.

500 BİN TL MALİYETİ VAR

500 bin TL maliyetli yarışma için, öncelikle indirim istendi ancak yapım şirketi kanalın indirim teklifini kabul etmedi. Bu nedenle ömrü iyice kısalan program için kaldırılma kararı alındı. Ancak programın yayın hakları şimdiden Amerika'ya satıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler