Şeref Meselesi ile ilgili flaş karar!

Başrollerinde Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Burcu Biricik ve Şükran Ovalı gibi genç ve başarılı oyuncuların yer aldığıŞeref Meselesi dizisi bu hafta 23.bölümü ile izleyici karşısına çıkacak.Biri kanun adamı, diğer ise yer altı dünyasında yavaş yavaş yükse

Şeref Meselesi ile ilgili flaş karar!

Başrollerinde Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Burcu Biricik ve Şükran Ovalı gibi genç ve başarılı oyuncuların yer aldığıŞeref Meselesi dizisi bu hafta 23.bölümü ile izleyici karşısına çıkacak.

Biri kanun adamı, diğer ise yer altı dünyasında yavaş yavaş yükselen iki kardeşin hayatlarını ve birbirlerine karşı girdikleri mücadeleyi konu alan Şeref Meselesi’nin sezon finali tarihi belli oldu.

İtalya’da 6 sezon yayınlanan Onore de Rispetto adlı diziden uyarlanan Şeref Meselesi, 17 Mayıs 2015 tarihinde ekranlara gelecek 26. bölümü ile sezon finali yapacak.

Şeref Meselesi’nin sezon finali alışkın olduğumuz zamandan biraz daha erken oluyor. Genelde diziler Haziran ayı başında ya da ortalarında sezon finali yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler