Şahane Damat 7. bölüm fragmanı çıktı mı?

Şahane Damat 6. bölümüyle ekranlardaydı

Şahane Damat 7. bölüm fragmanı çıktı mı?

Yaz döneminde başlayan dizilerden olan Star TV de yayınlanan Şahane Damat 6. bölümü ile seyirciyle buluştu. Sevilerek izlenen dizide aşk ve komedi yine bir aradaydı. Şahane Damat 7. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı çıktığında burada olacak

BÖLÜM ÖZETİ

Melike ilk kez tüm korkularını bir yana bırakıp Mehmet’i öptüğünde, Mehmet’in kendisini geri çekeceğini hayal dahi etmemiştir. Bu Melike için büyük bir yıkımdır, ancak onu asıl yaralayan Mehmet’in nişan yüzüğünü İlknur’a tekrar taktığını öğrenmesidir. Ve işte o anda Melike kararını verir; Mehmet’in gitgellerinden yorulmuştur, artık bu “oyun” sona ermelidir. Mehmet ise bir yanda verdiği “söz” bir yanda Melike’ye olan hisleri arasında tamamen sıkışmıştır. Bu sıkışıklık onun her zamankinden daha agresif bir tutum takınmasına yol açar ve piyango da günün sonunda Engin’e çıkacaktır. Gerek Cennet gerek de Tahsin, Melike’yi verdiği karardan vazgeçirmeye çalışırlar. Fakat, her şey üst üste gelmektedir ve Hayati ile Kazibe ertesi gün nişanı yapmak için çoktan sözleşmiştir bile kimselerin haberi olmadan. 



Konusu:
Melike İstanbul’da yaşamak için ailesine yalan söyler. Ailesine çok iyi bir evde yaşadığını hatta nişanlandığını söyler. Gerçekte ise çok sıkıntı yaşıyor. Nişanlandığı yalanını söylediği kişi ise patronun nişanlısıdır. Gerçeğin ortaya çıkması an meselesiyken Melike bu durumdan nasıl kurtulacak?

Oyuncu Kadrosu:
Burcu Özberk, Ali Ersan Duru, Nükhet Duru, Erhan Yazıcıoğlu, Hande Kaptan, Mesut Yılmaz, Binnur Şerbetçioğlu, Köksal Engür, Leyla Göksun, Selim Gürata

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Medya