Rus mankenlerin yerini Türkler aldı

Türkiye ile Rusya arasındaki ilişkilerin gerilmesi, Türk firmalarını katalog çekimleri için Rus mankenler yerine Türk mankenleri tercih etmeye itti. Daha önce Rus mankenlerin fiyatlarının biraz daha uygun olması dolayısıyla özellikle tekstil sektöründeki

Rus mankenlerin yerini Türkler aldı

Türkiye ile Rusya arasındaki ilişkilerin gerilmesi, Türk firmalarını katalog çekimleri için Rus mankenler yerine Türk mankenleri tercih etmeye itti.

Daha önce Rus mankenlerin fiyatlarının biraz daha uygun olması dolayısıyla özellikle tekstil sektöründeki firmalar katalog reklamlarını Rus güzellerle yapıyorlardı. Ancak Rus savaş uçağının düşürülmesinden sonra yaşanan krizinden dolayı artık Türk mankenleri rağbet görüyor. Katalog çekimlerine katılan mankenlerden Çiğdem Savaş, "Eskiden biz Türk mankenlere bu kadar rağbet olmuyordu. Rus kızlarının çalışma izni olmamasına rağmen ucuz diye, firmalar genelde onları tercih ediyorlardı. Son günlerde Rusya ile olan kriz dolayısıyla artık ülkemizdeki firmalar da bizlere yöneldi. Rusya ile krizin bir an önce bitmesini istiyoruz ama işlerimizin yoğunluğu dolayısıyla da memnunuz" şeklinde konuştu

Ünlü moda fotoğrafçısı ve sinema yönetmeni Şenel Aldı da, "Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor ama işler ve hayat devam ediyor. Katalog çekimlerini yaptığım firmalar eskiden Rus güzellerle çalışmak istiyorlardı ama son günlerde Rus güzellere değil artık Türk mankenlerine rağbet göstermeye başladılar" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya