Rıdvan Dilmen'e Trabzonspor atkısı

Satranç turnuvasında, kendisi öne geçince rakibi ağlayama başlayan ve bu yüzden maçı berabere bitirmeyi kabul eden minik Yağmur Beyaz Show'a konuk oldu. Tüm Türkiye'ye Fair - Play dersi veren Yağmur aynı zamanda da koyu bir Trabzonspor taraftarı.HEDİYELER

Rıdvan Dilmen'e Trabzonspor atkısı

Satranç turnuvasında, kendisi öne geçince rakibi ağlayama başlayan ve bu yüzden maçı berabere bitirmeyi kabul eden minik Yağmur Beyaz Show'a konuk oldu. Tüm Türkiye'ye Fair - Play dersi veren Yağmur aynı zamanda da koyu bir Trabzonspor taraftarı.

HEDİYELER DAĞITTI
 
Trabzonspor'u destekleyen Yağmur, konuk olduğu Beyaz Show programındaki sempatik tavırlarıyla herkesin beğenisini toplarken, getirdiği hediyeleri de programdaki diğer konuklara dağıttı.
 
RIDVAN'A TRABZONSOR ATKISI
 
Trabzonspor ürünlerini konuklara dağıtan Yağmur, hediye paketini Rıdvan Dilmen'le birlikte açtı. Dilme'in elindeki paketten kendi payına düşen ise bir Trabzonspor atkısıydı. Yağmur,hediye paketlerinden birini Rıdvan Dilmen'e hediye edince, ünlü yorumcu hediye paketini açtı ve içinden çıkan Trabzonspor atkısını boynuna taktı.
 
Şike sürecinde ilişkileri iyice gerilen Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki husumet hala devam ederken, koyu bir Fenerbahçeli olan Rıdvan Dilmen'in Trabzonspor atkısını boynuna dolaması sosyal medyada alkışla karşılandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler