Recep İvedik 4 reytinglerde birinci yaptı!

Recep İvedik 4 dün akşam TV'de ilk kez Tv8 ekranında yayınlandı. Yayınlandığı ilk gün TV8'i reyting sıralamasında birinci sıraya yükselten Recep İvedik 4 herkesi ekrana kilitledi. 8 Mayıs tarihinde Total'de ve AB'de 1. sırada TV8'de ekrana gelen Türk sine

Recep İvedik 4 reytinglerde birinci yaptı!
Recep İvedik 4 dün akşam TV'de ilk kez Tv8 ekranında yayınlandı. Yayınlandığı ilk gün TV8'i reyting sıralamasında birinci sıraya yükselten Recep İvedik 4 herkesi ekrana kilitledi.
 
8 Mayıs tarihinde Total'de ve AB'de 1. sırada TV8'de ekrana gelen Türk sineması 'Recep İvedik 4', 2. sırada Fox TV dizisi 'Karagül', 3. sırara atv dizisi 'Kara Ekmek' yer aldı. 4.'lük Total ve AB'de 'Fatih Portakal ile Fox Ana Haber'in oldu.
 
Çamaşırhane Film'in yapımcılığında 21 Şubat'ta vizyona girdi. Recep İvedik 4'te, Recep İvedik, mahallesindeki çocuk futbol takımına antrenörlük yapmaktadır. 
 
Antremanlar için, kendisinin de küçüklüğünden beri futbol oynadığı, mahallenin tek boş alanı olan arsayı kulanmaktadırlar. Recep, bu arsanın bir müteahhite satıldığını öğrenir. Mahalle ve çocuklar için çok değerli olan bu arsayı kaybetmemek için kendi başına satın almak ister.
 
Ancak kendi yöntemleriyle arsanın parasını toparlayamayınca, çareyi Maldivler'de yapılan büyük ödüllü bir yarışmaya katılmakta bulur.
İlk 3 filmde olduğu gibi bu filmde de yönetmen koltuğunda Şahan Gökbakar'ın kardeşi Togan oturuyor.
 
Vizyon Tarihi: 21 Şubat 2014
Yapımı : 2014 - Türkiye
Tür : Komedi
Süre: 117 Dak.
Yönetmen : Togan Gökbakar
Oyuncular : Şahan Gökbakar ,  Arda Hacıoğlu ,  Gülşah Yanaş ,  Berna Üçkaleler ,  Ece İncebay
Senaryo : Şahan Gökbakar ,  Togan Gökbakar
Yapımcı : Emrah Çoban

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya