Radyo haber61 cebinizde

Sizlere yaklaşık 5 yıldan beri haber61 yayıncılık Ticaret Limited Şirketi bünyesinde hizmet veren haber61.net haber sitesinden sonra Radyo haber61’de hizmetinizde.

Radyo haber61 cebinizde

14 Aralık 2010 tarihinde deneme yayınlarına başlayan Radyo haber61 normal yayın akışına başladı.

Alt yapı çalışmaları tamamlanan ve çekirdek kadrosunu oluşturan Radyo haber61 “Trabzon’dan yükselen ses” parolası ile tıpkı haber61.net gibi sizlerin vazgeçilmeziniz olacak.

Biz inanıyoruz ki haber61.net’e gösterdiğiniz sevgi, ilgi ve alakayı Radyo haber61’e de göstereceksiniz. Tıpkı haber61.net haber portalı gibi onu da sizler güçlendirecek, Trabzon’un, Karadeniz’in sesinin Türkiye ve Dünyaya daha gür duyurulması için sevgi ve ilginizi esirgemeyeceksiniz.

Trabzon’dan yükselen o ses yüzlerce, binlerce kilometre uzakta olan sizlere Trabzon ve Karadeniz havasının kokusunu verecek, kimi gün o sesle ağlayacağız kimi gün güleceğiz.. Çünkü bileceğiz ki o sesin yükseldiği yer Trabzon, Bileceğiz ki o sesin yükseldiği yer Karadeniz. O havayı  soluyacağız o seste, denizin yosun kokusunu, yaylaların oksijenini hissedeceğiz.

Biz size güvenerek diyoruz ki, Türkiye’nin en güçlü radyosu olacağız.

Radyo haber61 artık ceplerde:

İnternet üzerinden Dünyanın tüm alanlarına ulaşacak olan Radyo haber61 yayınlarını hareket halinde de dinleyebilmeniz, gelişen teknoloji sayesinde arabanızdaki radyonuzdan da bizlere ulaşabilmeniz için tüm teknolojik yapıyı kullandık ve Radyo haber61’i ceplerede soktuk.

Bilgisayar haricinde cep telefonlarından da rahatlıkla dinleyeceğiniz Radyo haber61’e ulaşabilmeniz için internete bağlanabilen her türlü cep telefonu yeterli.

Ve diyoruz ki, Siz her şeyin çok daha iyisine layıksınız. Bunu biliyor ve sizlere layık olabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

Saygılarımızla

Haber61 yayıncılık Tic.Ltd.Şti

  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler