Popüler dizinin video oyunu çıkıyor!

Milyonlarca Game of Thrones tutkunu artık diziyi oyun olarak oynayabilecek. Mashable sitesinde yer alan habere göre ünlü dizi Game of Thrones’un yayıncısı HBO kanalı, oyun sitesi Telltale Games ile dizinin oyun versiyonunu yaratmak için bir araya geldi. H

Popüler dizinin video oyunu çıkıyor!

Milyonlarca Game of Thrones tutkunu artık diziyi oyun olarak oynayabilecek. Mashable sitesinde yer alan habere göre ünlü dizi Game of Thrones’un yayıncısı HBO kanalı, oyun sitesi Telltale Games ile dizinin oyun versiyonunu yaratmak için bir araya geldi. Habere göre oyun 2014 yılında meraklılarıyla buluşacak.

Telltale şirketi daha önce The Walking Dead ve The Wolf Among Us gibi dizilerin oyunlarını yapmıştı. Cumartesi günü düzenlenen bir ödül töreninde Game of Thrones oyununa yönelik 25 saniyelik bir video da yayımlandı ancak daha fazla detay verilmedi. Telltale şirketinin CEO’su Dan Connors, “Güzel işler başarmak için kurgudan destek alıyoruz. Gerçekten bu işe başladık ve şu anda oyunun karakterleri üzerine düşünüyoruz, hangi karakterin dünyayı daha çok sarsacağına kafa yoruyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler