Polat mı Beren mi?

Beren Saat'in yeni dizisi Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi Pusu'ya rakip olacak.BEREN SAAT GERİ DÖNDÜ Aşk-ı Memnu'da canlandırdığı Bihter karakteriyle izleyicinin gönlünü fetheden Beren Saat, Fatmagülün Suçu

Polat mı Beren mi?

Beren Saat'in yeni dizisi Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi Pusu'ya rakip olacak.

BEREN SAAT GERİ DÖNDÜ
 
Aşk-ı Memnu'da canlandırdığı Bihter karakteriyle izleyicinin gönlünü fetheden Beren Saat, Fatmagülün Suçu Ne ile dizi yolculuğuna devam etti. Güzel oyuncu şimdi bambaşka bir senaryo ve bambaşka bir karakterle sevenleriyle buluşuyor. Başrolünü Beren Saat ve Nejat İşler'in paylaşacağı İntikam dizisi bu akşam yayınlanacak ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor.
 
İNTİKAM VADİ'YE RAKİP OLACAK
 
Diziyi önemli kılan bir diğer etken de, geçtiğimiz yıllarda perşembe günleri rating yarışına giriştiği Kurtlar Vadisi Pusu ile aynı gün yayınlanıyor olması. Daha önce Fatmagül'ün Suçu Ne ve Aşk-ı Memnu dizileriyle Kurtlar Vadisi'ne rakip olan Beren Saat, şimdi de İntikam dizisiyle Vadi'nin karşısına çıkacak.
 
VADİ KÜLLERİNDEN DOĞDU
 
Kurtlar Vadisi Pusu'nun sezon başında sevilen karakterlerden Memati'nin diziden ayrılmasıyla izleyici kaybedeceği tahmin ediliyordu. Ancak hem karşısında güçlü bir rakip olmaması, hem de değişen senaryosu ile Vadi adeta küllerinden doğdu. Geçtiğimiz yıllarda Polat Alemdar'ı ratinglerde tokatlayan Beren Saat'in İntikam'ının bu sezon Vadi'nin karşısında nasıl bir grafik çizeceği şimdiden merak konusu.. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler