Pelin Batu hangi partiye oy verdiğini açıkladı! Pelin Batu HDP

"BEN DAHİL TÜM AİLEM HDP'YE OY VERDİK" Nokta Dergisi'ne konuşan gazeteci Pelin Batu, "Nişantaşı, neden HDP'ye oy verdi?" sorusunu yanıtladı. Pelin Batu, soruya kendi ailesinden örnekler vererek cevapladı. Barış sürecinin samimi ve şeffaf bir şekilde yürüt

Pelin Batu hangi partiye oy verdiğini açıkladı! Pelin Batu HDP
"BEN DAHİL TÜM AİLEM HDP'YE OY VERDİK"
 

Nokta Dergisi'ne konuşan gazeteci Pelin Batu, "Nişantaşı, neden HDP'ye oy verdi?" sorusunu yanıtladı.

 
Pelin Batu, soruya kendi ailesinden örnekler vererek cevapladı. Barış sürecinin samimi ve şeffaf bir şekilde yürütülmesi için bütün ailesinin HDP'ye oy verdiğini söyleyen Batu, şunları söyledi; "Dedem de babam da CHP milletvekiliydi. Sola en yakın olan partilere oy vermişizdir hep. Şimdi ben de dahil tüm ailem HDP'ye oy verdik. İlk defa böyle bir şey oluyor.
pelin-batu.jpeg
 
"AK PARTİ'NİN SAMİMİ OLMADIĞINI GÖRDÜM"
 
Barış süreci AK Parti'yle başlayınca, nasıl destekliyorsunuz diye tepki gösterdiler bana. Bir süre sonra AK Parti'nin samimi olmadığını gördüm. Bugün barış süreci diyor, ertesi gün terörist ilan ediyor. Bu sürecin onlarla devam edebileceğini düşünmedim. HDP'nin güçlü bir şekilde Meclis'e girmesi barış sürecinin ciddi bir şekilde devam edeceği anlamına geliyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler