Pascal Nouma ekranlara geri mi dönüyor?

Kadir Çöpdemir ve Pascal Nouma hayranlarıyla buluştu. Çöpdemir, birlikte bir dizi projesinde olacaklarını açıkladı.Oyuncu Kadir Çöpdemir ve Beşiktaş’ın unutulmaz futbolcusu Pascal Nouma Metrocity AVM’de sevenleriyle buluştu.  Futbolu bıraktıktan sonra hal

Pascal Nouma ekranlara geri mi dönüyor?

Kadir Çöpdemir ve Pascal Nouma hayranlarıyla buluştu. Çöpdemir, birlikte bir dizi projesinde olacaklarını açıkladı.

Oyuncu Kadir Çöpdemir ve Beşiktaş’ın unutulmaz futbolcusu Pascal Nouma Metrocity AVM’de sevenleriyle buluştu.  Futbolu bıraktıktan sonra halı sahada bile futbol oynamadığını ilk kez itiraf eden Nouma “Herkes benim hala futbol oynadığımı düşünüyor. Sadece fitness yapıyorum” dedi.

“BİRLİKTE BİR DİZİ PROJESİ VAR”

Babalar Günü etkinliğinde gelen soruları da yanıtlayan ikiliden Kadir Çöpdemir “Pascal iyi bir babadır ama berbat bir eştir” deyince konukları kahkahaya boğdu. Oyunculuğa göz kırpan Pascal Nouma, Kadir Çöpdemir’le birlikte bir dizi projelerinin olduğunu da belirtti.

PASCAL NOUMA KİMDİR?

Pascal Nouma, 6 Ocak 1972'de doğdu. Senegal asıllı Fransız futbolcu, Beşiktaş'ta oynadığı dönem taraflı tarafsız tüm Türkiye'nin sempatisini kazandı.

Futbolu bıraktıktan sonra da Türkiye'yle bağını koparamayan Survivor Pascal Nouma, birçok televizyon projesinde yer aldı. Dünyayı Kurtaran Adam'ın oğlu serisindeki 2 filmde de rol alan Pascal Nouma, Yerden Yüksek adlı diziyle de sevenlerinin karşısına çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya