Paramparça dizisinde rekor üstüne rekor

Paramparça dizisi, Avrupalı televizyon izleyicisinin gönlünde de taht kurdu. Ünlü ölçüm ajansı ve derecelendirme kuruluşu Eurodata TV, son ölçümleme raporunu yayımladı. ‘One TV in The World Report’ adlı çalışmaya göre, Paramparça dizisi geçen yıl, en çok

Paramparça dizisinde rekor üstüne rekor

Paramparça dizisi, Avrupalı televizyon izleyicisinin gönlünde de taht kurdu. Ünlü ölçüm ajansı ve derecelendirme kuruluşu Eurodata TV, son ölçümleme raporunu yayımladı. ‘One TV in The World Report’ adlı çalışmaya göre, Paramparça dizisi geçen yıl, en çok izlenen programlar arasında ilk 10’a girdi. 90 ülkede yapılan ölçümlerde, ‘Paramparça’ dizisi 2014’ün son ayında (Aralık) yayına girmesine rağmen tüm dünya listesinde, Endemol Shine Group yapımları arasında ekranların en çok izlenilen  dokuzuncu dizisi oldu. Paramparça Türkiye’nin de en çok izlenen dizileri arasında.

Vietnam’daki başarı

Öte yandan Endemol Shine Group’ın bir başka programı 8 ülkede Top 10 listesine giren ‘Benzemez Kimse Sana’, Hırvatistan, Letonya ve Vietnam’da 2014’ü birinci olarak tamamladı.

‘O dünyanın en tatlı insanlarından biri...’

Paramparça ‘Nezaket’i Ayta Sözeri, “Türkiye’nin en çok izlenen dizisinde rol aldığım için çok mutluyum” dedi. Sözeri, birlikte yaptığı selfie’yi instagram’da yayınlarken rol arkadaşını da övdü: Nurgül Yeşilçay dünyanın en tatlı insanlarından biri!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler