Öztürk'ten gazetecilere kutlama

Trabzon’un ünlü Mimarlarından Hatice Öztürk 10 Ocak Basın çalışanları günü münasebetiyle bir basın açıklaması yaparak basın mensuplarının gününü kutladı. Öztürk, “Basın çalışanları, tüm ağır ve zor şartlar altında toplumumuzun haber alma, olaylardan haber

Öztürk'ten gazetecilere kutlama

Trabzon’un ünlü Mimarlarından Hatice Öztürk 10 Ocak Basın çalışanları günü münasebetiyle bir basın açıklaması yaparak basın mensuplarının gününü kutladı.

 

Öztürk, “Basın çalışanları, tüm ağır ve zor şartlar altında toplumumuzun haber alma, olaylardan haberdar olma özgürlüğü, bilgilendirilmesi, bilinçlendirilmesi ve kamu ve halk yararına yönlendirilmesi gibi çok ö nemli bir görevi yerine getirmektedir. Trabzon yazılı ve görsel basını, değerli fikir işçilerimiz, yaşadıkları ekonomik sıkıntılara rağmen, tarafsız,  güvenilir, kaliteli ve özgür haber anlayışıyla bizlere, Trabzon’a ve bölgemize hizmet etmektedir.

 

Çalışma yaptığımız her alanda bizlere sürekli destek veren, vefakar ve cefakar siz değerli basın mensuplarının Dünya Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, iyi çalışmalar dilerim.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya