Öyle Bir Geçer Mahsun Ki!

Mahsun Kırmızıgül'ün Hopa'da geçen dizisi Benim İçin Üzülme, geçen hafta Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin saltanatına son verdi. Bu gün ise büyük düello varÇok uzun süredir Salı günlerine damgasını vuran ve birinciliği bir türlü kimseye kaptırmayan Öyle Bir Ge

Öyle Bir Geçer Mahsun Ki!

Mahsun Kırmızıgül'ün Hopa'da geçen dizisi Benim İçin Üzülme, geçen hafta Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin saltanatına son verdi. Bu gün ise büyük düello var

Çok uzun süredir Salı günlerine damgasını vuran ve birinciliği bir türlü kimseye kaptırmayan Öyle Bir Geçer Zaman Ki, bir Kuzey ve Doğu dizisine tahtını teslim etti.
Mahsun Kırmızıgül tarafından yapımcılığı üstlenilen ve Artvin'in doğa harikası ilçesi Hopa'da geçen Benim İçin Üzülme adlı dizi, geçen hafta reytinglerde rekortmen diziyi alaşağı etti.

Hopa'da yaşayan bir ailenin dramını anlatan ve daha ilk ilk bölümlerinde duygusal sahneleriyle izleyenleri gözyaşlarına boğan Benim İçin Üzülme, sinema tadındaki senaryosu ve yüksek kalitedeki çekimleriyle izleyenleri ekran başına bağladı.

Şimdi ise tüm gözler, dizinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümüne çevrildi. Geçen haftaki darbenin ardından Benim İçin Üzülme'nin Öyle Bir Geçer Zaman Ki ile yeni düellosu yaşanacak ve dizinin oldukça çarpıcı fragmanı gösteriyor ki Öyle Bir Geçer Zaman Ki, tahtını uzun bir süreliğine bu yeni diziye teslim edebilir.


Dizinin önceki bölümlerinde bir Kürt kızı olan Buke ile Kuzey'in yakışıklı delikanlısı Niyazi'nin aşkı izleyicileri ekrana kilitledi. Fakat asıl büyük fırtına Hopa'lı ailenin küçük oğlu Ahmet'in Niyazi'nin yerine yanlışlıkla öldürülmesiyle koptu ve bu sahneler Türkiye'yi ekran başına kilitledi.

Bu yeni dizinin ekibinde de oldukça ünlü simalar bulunuyor. Niyazi karakterini Tahsin Öngel üstlenirken, Buke rolünde Fulya Zenginer var. Çağlar Ertuğrul, rana Cabbar, Beyazıt Gülercan, Öykü Çelik, Ünal Gümüş, Sacide Taşaner, Rüçhan Çalışkur dizide rol alan diğer önemli isimler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler