Oktay Kaynarca'ya cinayet sorusu

 Tiyatro ve dizi oyuncusu Oktay Kaynarca, polise gelen bir cinayet ihbarı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü’ne geldi.Asayiş Şube Müdürlüğü’ne telefon ihbarı yapan bir kişi Oktay Kaynarca’nın tanıdığı bir kişinin önümüzdeki günlerde öldürüleceğini iddia etti.

Oktay Kaynarca'ya cinayet sorusu

 

Tiyatro ve dizi oyuncusu Oktay Kaynarca, polise gelen bir cinayet ihbarı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü’ne geldi.

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne telefon ihbarı yapan bir kişi Oktay Kaynarca’nın tanıdığı bir kişinin önümüzdeki günlerde öldürüleceğini iddia etti. Olayla ilgili soruşturma başlatan ekipler, ihbarda adı geçen kişiye ulaştı. Ancak bu kişi herhangi bir ölüm tehdidi almadığını söyledi.

Bunun üzerine ihbarda öldürülecek kişinin arkadaşı olduğu ileri sürülen Oktay Kaynarca, olayla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü’ne çağırıldı. Sabah saatlerinde emniyete gelen Kaynarca, Cinayet Büro Amirliği’ne verdiği ifadesinde, ihbarda öldürüleceği söylenen kişiyi tanıdığını ancak ölüm tehdidi ile ilgili bir bilgisinin bulunmadığını ifade ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Medya