O Ses Türkiye'ye mehter damgası!

Ebru Gündeş'in ağlayarak başladığı O Ses Türkiye yarışmasında geceye damga vuran performanslarından biri de Abdullah Civliz'in Estergon Kalesi'ni söylemesi oldu.Civliz, mehter takımı eşliğinde Estergon Kalesi'ni söyleyince O Ses Türkiye'nin stüdyosu adeta

O Ses Türkiye'ye mehter damgası!

Ebru Gündeş'in ağlayarak başladığı O Ses Türkiye yarışmasında geceye damga vuran performanslarından biri de Abdullah Civliz'in Estergon Kalesi'ni söylemesi oldu.

Civliz, mehter takımı eşliğinde Estergon Kalesi'ni söyleyince O Ses Türkiye'nin stüdyosu adeta titredi. Abdullah, Emrah ile girdiği düelloda 30'a karşı 70 oy alarak üst tura çıkma şansı kazandı.

Ancak, Hadise bu duruma 'haksız rekabet oldu' diyerek itiraz etti, Gökhan'a 'Bak canımın içi sen böyle bir şey yapacaksan keşke bana söyleseydin ben de Yetenek Sizsiniz'den bir şey getirirdim yani' dedi.

Puanlamanın ardından Emrah yarışmadan elenince Hadise gözyaşlarına hakim olamadı. Bu durumdan rahatsız olan Abdullah 'Çok iyi bir performans sergilemedim.Eğer haksızlık olduğu düşünülüyorsa ve böyle bir format varsa ben tekrar yarışabilirim, çünkü bu beni gerçekten çok üzer, böyle olsun istemem' demesi üzerine, Ilıcalı 'Kazanan yarışmacıdan teklif geldiği için, teklifi kabul ediyorum dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya