O Ses Türkiye'de Tonyalı Özlem mest etti

TV 8'de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasının dün akşamki bölümüne Tonyalı Özlem Başar damga vurdu. Özlem Başar, 'Mamma Knows Best' şarkısıyla gösterdiği performansla tüm jüri üyelerini kendisine döndürmeye başardı. Seyirciden de büyük alkış alan Özlem,

O Ses Türkiye'de Tonyalı Özlem mest etti

TV 8'de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasının dün akşamki bölümüne Tonyalı Özlem Başar damga vurdu.

Özlem Başar, 'Mamma Knows Best' şarkısıyla gösterdiği performansla tüm jüri üyelerini kendisine döndürmeye başardı. Seyirciden de büyük alkış alan Özlem, jürinin ricası üzerine Türkçe bir şarkı da seslendirdi.

Özlem'in performansının yanı sıra jürilerden ünlü şarkıcı Murat Boz ile aralarında geçen sohbet yarışmaya damga vurdu. Özlem Trabzon Tonyalı olduğunu söylemesi üzerine şarkıcı Murat Boz kendisinin de Tonyalı olduğunu söyledi. Eğlenceli sohbetin ardından Özlem Başar, jurilerden Murat Boz'u seçerek yarışmadaki yoluna devam etti.

İŞTE O ANLAR TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya