O Ses Türkiye'de Reşide Kerim Damgası

O Ses Türkiye'de dün akşam Reşide Kerim'in performansı yarışmaya damga vurdu.

O Ses Türkiye'de Reşide Kerim Damgası

O Ses Türkiye'de dün akşam Reşide Kerim'in performansı yarışmaya damga vurdu.

Tv8'de yayınlanan ve Türkiye'nin en çok izlenen programlarından olan ve jüri üyeliklerini Hadise,Murat Boz,Ebru Gündeş ve Gökhan-Hakan Özoğuz kardeşlerin yaptığı O Ses Türkiye'nin 8 Aralık Salı günkü son bölümünde Reşide Kerim isimli yarışmacı yarışmaya damga vuran isim oldu.

'Berivanım' adlı şarkıyı söyleyen Reşide Kerim isimli yarışmacı seyircilerden büyük alkış aldı ve tüm jüri üyelerini kendine döndürmeyi başardı.
O Ses Türkiye'nin 8 Aralık Salı günü yayınlanan bölümünde yarışan Azerbaycanlı Reşide Kerim, 'Berivanım' şarkısını seslendirdi. O Ses Türkiye'nin 8 Aralık Salı akşamı yayınlanan bölümünde Reşide Kerim sesiyle herkesi büyüledi. Reşide Kerim, sesini beğenerek kendisine dönen Hakan & Gökhan, Ebru Gündeş, Murat Boz ve Hadise arasından Ebru Gündeş'i seçerek takımlarına dahil oldu.
Gecenin ardından Reşide'ın şarkısı sosyal medyaya da damga vurdu. Yarışmacının şarkıyı söylediği anların videosu da en çok paylaşılanlar videoların arasına girdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya