O Ses Türkiye Ömer Sabancı Kal Benim İçin performansı

O Ses Türkiye'nin 26 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde Ömer Sabancı isimli yarışmacı Murat Boz tarafından "O ses" ilan edildi. Cumartesi akşama ekranlara gelen O Ses Türkiye'de Ömer Sabancı isimli yarışmacı "Kal benim için" adlı şarkıyı seslend

O Ses Türkiye Ömer Sabancı Kal Benim İçin performansı

O Ses Türkiye'nin 26 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde Ömer Sabancı isimli yarışmacı Murat Boz tarafından "O ses" ilan edildi.

Cumartesi akşama ekranlara gelen O Ses Türkiye'de Ömer Sabancı isimli yarışmacı "Kal benim için" adlı şarkıyı seslendirdi. İbrahim Tatlıses'ten duyulmaya alışılan şarkıyı oldukça iyi söyleyen Ömer jüri üyelerinden Ebru Gündeş, Murat Boz ve Hadise'yi kendisine döndürmeyi başardı.

Performansından önce "Benim tarzıma yakın bir isim var ancak onu seçmeyeceğim" diyen Ömer performansıyla büyük alkış aldı. Jüri üyelerinden Murat Boz yarışmacıyı takımına katmak için ikna etmeye uğraşırken "O Ses sensin" ifadelerini kullandı buna karşılık Ömer ise "Adamsın" karşılığını verdi.

Jüri üyeleri Ömer isimli yarışmacıyı takımına almak için çaba sarfederken Ömer ise "İmam bildiğini okur" diyerek kararını çoktan vermiş olduğunu belirtti. Ömer yoluna Murat Boz ile devam etti.

İşte 30 yaşındaki Urfalı Ömer Sabancı'nın O Ses Türkiye'deki " Kal Benim İçin" performansı;

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler