O Ses Türkiye Azad Üşen Vur Gitsin Beni

O Ses Türkiye'de Azad Üşen isimli yarışmacı Vur Gitsin Beni isimli şarkıyla yarışmaya damga vurdu. Azad, İbrahim Tatlıses'in ünlü şarkısı Vur Gitsin Beni'yi okudu. Performansıyla seyircilerden büyük alkış alan Azad juri üyeleri Murat Boz, Hadise, Ebru Gün

O Ses Türkiye Azad Üşen Vur Gitsin Beni

O Ses Türkiye'de Azad Üşen isimli yarışmacı Vur Gitsin Beni isimli şarkıyla yarışmaya damga vurdu.

Azad, İbrahim Tatlıses'in ünlü şarkısı Vur Gitsin Beni'yi okudu. Performansıyla seyircilerden büyük alkış alan Azad juri üyeleri Murat Boz, Hadise, Ebru Gündeş, Hakan ve Gökhan kardeşleri kendisine döndürmeyi başardı.

Jüriyi oldukça fazla etkileyen Azad için juri üyeleri takımına almak için ikna etmeye çalıştı. Azad ise yarışmaya öncelikle Acun Ilıcalı için katıldığını belirterek juri üyelerine de övgüler yağdırdı.

İşte Azad'ın performansı;

Azad büyük bir duygu yoğunluğu yaşadığını belirterek ilk önce döndüğü için Murat Boz'u seçtiğini açıkladı. Böylece Azad O ses Türkiye'de Murat Boz ile yoluna devam etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler