Necati Şaşmaz'ı şok eden soru!

"Neden Erdoğan'a söylemedin?"

Necati Şaşmaz'ı şok eden soru!
Kurtlar Vadisi Darbe filmi için birkaç ay önce domain hakkı satın alan Necati Şaşmaz'ın, yine 2 ay önce Türk Patent Enstitüsü'nden darbe filminin hem isim hakkı hem de senaryosunun patentini aldığı ortaya çıktı.

NECATİ ŞAŞMAZ'A ZOR SORU

Senaryonun da Pana Film tarafından satın alındığını duyuran yazar Ali Eyüboğlu Necati Şaşmaz'a "2 ay önce patentini aldığın senaryo ile darbenin senaryosu aynı mı? Madem darbeyi tahmin ettin, başta Cumhurbaşkanı olmak üzere devleti yönetenlerle paylaştın mı?" diye sordu.

Eyüboğlu'nun yazısında öne çıkan satırbaşları şöyle;

"Kurtlar Vadisi Irak" ve "Kurtlar Vadisi Filistin" filmlerini çeken şirketin "Kurtlar Vadisi Darbe"yi sinemaya aktaracağını duyurması doğal.

İşin ilginç yanı Pana Film, Türk Patent Enstitüsü'nden "Kurtlar Vadisi Darbe"nin patentini ve kurtlarvadisidarbe.com'un domain hakkını mayıs ayında aldı. 13 yıl önce "Bu bir mafya dizisidir" diyerek yola çıkan bir ekibin zaman içinde ne tür konularda kalem oynattığı ortada.

13 yıldır kökü dışarıdaki bir "Üst akıl"ın Türkiye üstünde ne tür oyunlar tezgâhladığına dair senaryo yazanların "Darbe"yi öngörmesi veya tutturması sürpriz değil.

Ancak Pana Film'in, iki ay öncesinden patenti aldığı "Kurtlar Vadisi Darbe"yi, 15 Temmuz'dan sonra kamuoyundan gelen yoğun talebin doğurduğunu açıklaması tuhaf.

O nedenle Necati Şaşmaz, Gezi olayları sonrasında Recep Tayyip Erdoğan'la yaptığı görüşmenin ardından söylediği gibi "Acele değil, ama çabuk çabuk" bir konuyu aydınlığa kavuşturmak durumunda.

MADEM DARBEYİ TAHMİN ETTİN, CUMHURBAŞKANI'NA NEDEN SÖYLEMEDİN?

Pana Film'in patronu Necati Şaşmaz'ı, "Madem darbeyi tahmin ettin, başta Cumhurbaşkanı olmak üzere devleti yönetenlerle paylaştın mı?" sorusundan kurtarmak için iki ay önce patentini aldığı senaryo ile şimdikinin aynı olup olmadığını herkesi ikna edecek şekilde açıklık getirmeli.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler