Müslüm Gürses'in sağlığında son durum

Kardiyoloji Uzmanı Deniz Şener, Gürses'in sağlık durumunun iyiye gittiğini belirterek, ''Yoğun bakımdan ne zaman çıkacağına dair bir şey söylemek için erken'' dedi.Şener,açıklamada, Gürses'in karaciğer bulgularında olumlu değişiklikler olduğunu söyledi. G

Müslüm Gürses'in sağlığında son durum

Kardiyoloji Uzmanı Deniz Şener, Gürses'in sağlık durumunun iyiye gittiğini belirterek, ''Yoğun bakımdan ne zaman çıkacağına dair bir şey söylemek için erken'' dedi.

Şener,açıklamada, Gürses'in karaciğer bulgularında olumlu değişiklikler olduğunu söyledi.
 
Gürses'in daha iyi durumda olduğunu ifade eden Şener, ''Müslüm Gürses'in sağlık durumu iyiye gidiyor. Kendisini uyutuyoruz. İlaçların etkisi azaldığında kendisiyle diyalog kurabiliyoruz. Söylenenleri anlıyor, bize anlamlı olabilecek birtakım mesajlar verebiliyor. Ancak hala yoğun bakımda ve solunum aletine bağlı. Böbrekleri için diyaliz uygulanıyor. Tedavisi bu şekilde devam ediyor'' diye konuştu.
 
BİLİNCİ AÇIK
 
Şener, Gürses'in bilincinin açık olduğunu vurgulayarak, gelecek günler için risklerin devam ettiğini, sanatçının daha iyi olması için gerekli tedbirleri aldıklarını kaydetti.
 
Gürses'ten alınan kültürlerde üreyen mikrop bulunmadığını aktaran Şener, ''Yoğun bakımdan ne zaman çıkacağına dair bir şey söylemek için erken'' dedi.
 
Bu arada, sanatçı İbrahim Tatlıses'in akşam saatlerinde hastaneye gelerek, Müslüm Gürses'i ziyaret ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya