Mükemmellik ödülü Trabzon'a!

Dünyanın en önemli gezi ve seyahat sitelerinden Tripadvisor.com tarafından misafir memnuniyeti anketi sonuçları göz önünde bulundurularak hazırlanan "Excellence Award 2011" sahiplerini buldu. Akfen GYO tarafından yatırımı gerçekleştirilen ve Avrupa'nın en

Mükemmellik ödülü Trabzon'a!

Dünyanın en önemli gezi ve seyahat sitelerinden Tripadvisor.com tarafından misafir memnuniyeti anketi sonuçları göz önünde bulundurularak hazırlanan "Excellence Award 2011" sahiplerini buldu.

Akfen GYO tarafından yatırımı gerçekleştirilen ve Avrupa'nın en büyük zincir otel grubu Accor S.A tarafından işletilen Novotel İstanbul, Ibis Otel İstanbul ve Novotel Trabzon mükemmellik ödülünün sahibi oldu.

Dünya genelinde yapılan misafir değerlendirmeleri sonucu, ancak 5 üzerinden minimum 4,5 puan alabilen otel ve işletmeler bu ödüle layık görülüyor.

Accor Otelleri, faaliyet gösterdiği tüm ülkelerde olduğu gibi Türkiye' de de aynı kalite standardı ile hizmet vererek, misafir memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefliyor.

Accor Grubu, Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ile yürürlükte olan uzun süreli anlaşmalar çerçevesinde 3 ve 4 Yıldızlı Ibis ve Novotel markalarıyla Türkiye'de faaliyetlerini sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler