Miss Earth 2015 kazananı Angelia Ong

Miss Earth 2015 bu yıl Avusturya'da düzenlendi. Peki yarışmayı kim kazandı? İşte sonuçlar ve detaylar... Türkiye'den Şevval Ayvaz'ın da yer aldığı Miss Earth 2015 Avusturya'da düzenlendi. 90 ülke temsilcisinin yarıştığı yarışmada güzeller podyumda adeta n

Miss Earth 2015 kazananı Angelia Ong

Miss Earth 2015 bu yıl Avusturya'da düzenlendi. Peki yarışmayı kim kazandı? İşte sonuçlar ve detaylar...

Türkiye'den Şevval Ayvaz'ın da yer aldığı Miss Earth 2015 Avusturya'da düzenlendi. 90 ülke temsilcisinin yarıştığı yarışmada güzeller podyumda adeta nefes kesti. Büyük ilgi gösterilen Miss Earth 2015'te Türkiye'yi Şevval Ayvaz temsil etti.

Bilindiğş gibi Şevval Ayvaz Türkiye'de katıldığı Elidor Miss Turkey 2015 güzellik yarışmasında 4. olmuş sonrasında ise tacı elinden alınmıştı. Buna rağmen yapılan değerlendirmeler sonucunda Türkiye'yi temsil eden isim Şevval oldu. Ancak güzel model Miss Earth'de dereceye giremedi.

Miss Earth'de ilk olarak top 8 güzel seçildi. Seçilen isimler ABD Avustralya Brezilya Filipinler Avusturya Şili Kolombiya ve Venezuela'nın yarışmacıları oldu. Daha sonra bu isimler arasında gerçekleştirilen değerlendirmelerde Filipinler'den Angelia Ong Miss Earth 2015'in 1. oldu.

angelia-ong.jpg

2015 hava güzeli Avusturalya yarışmacısı, 2015 su güzeli Amerika Birleşik Devletleri yarışmacısı, 2015 ateş güzeli Brezilya yarışmacısı oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler