Merve Boluğur'un çiçekli tacının bir anlamı var

Çift evlilik hazırlıklarına hız verdi ve geleneklere uygun olarak Murat Dalkılıç, Merve Boluğur'u istemeye gitti.Aşklarıyla ve ayrılıklarıyla magazin dünyasında konuşulanMurat Dalkılıç ile Merve Boluğur çifti evlilik kararı aldı.  Merve’nin kız istemede g

Merve Boluğur'un çiçekli tacının bir anlamı var

Çift evlilik hazırlıklarına hız verdi ve geleneklere uygun olarak Murat Dalkılıç, Merve Boluğur'u istemeye gitti.

Aşklarıyla ve ayrılıklarıyla magazin dünyasında konuşulanMurat Dalkılıç ile Merve Boluğur çifti evlilik kararı aldı.  Merve’nin kız istemede giydiği beyaz elbisesi ve çiçekli tacı sosyal medyada büyük beğeni topladı. Öte yandan Murat Boz ile yollarını ayıran ve Merve ile yakın arkadaş olan Eliz Sakuçoğlu ünlü çiftti mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Ünlü çift, Düğünlerini de 24 Ağustos'ta İstanbul 'daki Adile Sultan Yalısı'nda yapmaya hazırlanıyor. Bir mekândan çıkarken görüntülenen Murat Dalkılıç evlilik sorularına , 'Evet inşallah evleneceğiz, hazırlıklara başladık' demişti. ( Akşam )

merve-bolugur-un-cicekli-tacinin-bir-anlami-var-1621222.jpeg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler