Mavi Karadeniz TV yandı

Çekmeköy’de özel bir televizyon binasının stüdyosunda meydana gelen yangın kısa süreli paniğe neden oldu. Çalışanlar hızla binayı boşaltırken yangın itfaiyenin 1 saat süren çalışmasıyla söndürüldü.Çekmeköy Şahinbey Caddesi 22 numaradaki iş merkezinin için

Mavi Karadeniz TV yandı

Çekmeköy’de özel bir televizyon binasının stüdyosunda meydana gelen yangın kısa süreli paniğe neden oldu. Çalışanlar hızla binayı boşaltırken yangın itfaiyenin 1 saat süren çalışmasıyla söndürüldü.

Çekmeköy Şahinbey Caddesi 22 numaradaki iş merkezinin içinde bulunan Mavi Karadeniz Televizyon Kanalı’nın stüdyolarında saat 16.30’da yangın çıktı. Televizyon kanalı, Tapu Kadastro Binası ve özel bir dershanenin bulunduğu iş merkezi bir anda dumanlar içinde kalırken televizyon kanalı çalışanları ve iş merkezinde bulunanlar panikle kısa sürede dışarı çıktılar.

Televizyon kanalı çalışanlarının haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken televizyon kanalının bulunduğu Şahinbey Caddesi de polis ekipleri tarafından trafiğe kapatıldı. Yangın itfaiyenin bir saat süren çalışmasının ardından tamamen söndürüldü.

Televizyon kanalı çalışanları stüdyoda meydana gelen yangın nedeniyle binanın bir anda duman altında kaldığını, yangın sırasında büyük panik yaşadıklarını söylediler. Mavi Karadeniz Televizyonu sahibi Fuat Kuş’ta "Yangın stüdyoda meydana geldi. Yangının ardından içeride bulunan 15 personeli yangın merdiveninden ve binanın arkasından tahliye ettik." diye konuştu. Yangının çıkış nedeninin itfaiye ekiplerinin yaptığı detaylı incelemenin ardından belirleneceği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya