Lazvivor'da korku dolu anlar!

Televizyondaki ’Survivor’ adlı yarışma programının bir benzeri olan ve Rize’de çekimleri süren ’Lazvivor’ adlı yarışma programında bir yarışmacı derede boğulma tehlikesi geçirdi. Sinop’u temsilen yarışan Muhammet Gencer, ambulansla hastaneye kaldırıldı.Ka

Lazvivor'da korku dolu anlar!

Televizyondaki ’Survivor’ adlı yarışma programının bir benzeri olan ve Rize’de çekimleri süren ’Lazvivor’ adlı yarışma programında bir yarışmacı derede boğulma tehlikesi geçirdi. Sinop’u temsilen yarışan Muhammet Gencer, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Karadeniz Televizyonu’nda yayınlanan ’Karadeniz yarışıyor Lazvivor’ yarışmasının İstanbul’da başlayan çekimleri, Rize’nin Çamlıhemşin İlçesi’ne bağlı Ayder Yaylası’nda sürüyor. Karadeniz’in 18 ilinden yarışmacıların katıldığı ve her hafta bir ilin elendiği yarışmada adaylar zorlu doğa şartları ile mücadele ediyor. Avlanma ve doğayla mücadele içeren beceriler, hayvan bakımı ve ihtiyaç temini, el becerilerine dayanan kültürel yarışmalar ile yöre kültürünü yansıtan çalgılar ve oyun becerileri ana temalarında sepet örme, balık tutma, sal yapma, tırmanış, hayvan sağımı, değirmende un öğütmek, ipten dereden geçiş, tahta araba yarışı gibi yarışmalar düzenleniyor. Fırtına deresinde bugün macera parkı, kano ve yüzerek dereden karşıya geçme yarışı düzenlendi. Kano yarışları sırasında suya düşen Sinop temsilcisi Muhammet Gencer, suda bir süre sürüklendi. Görevlilerin yardımı ile kıyıya çıkarılan Gencer, olayı hafif sıyrıklarla atlattı.

BU KEZ DEREDE BOĞULUYORDU

Yüzerek dereden karşıya geçme yarışları sırasında da renkli ve heyecanlı anlar yaşandı. Yarışmacılar azgın Fırtına deresinden yüzerek karşıya geçerken oldukça zorlandı. Kastamonu temsilcisinin başarıyla geçtiği dereden geçmeye çalışan Sinop temsilcisi Muhammet Gencer, boğulma tehlikesi geçirdi. Suda bir süre sürüklenen Gencer, kurtarma ekiplerinin yardımıyla kıyıya çıkarılabildi. Su yutan ve kendinden geçen Gencer’e çevredekiler ilk müdahaleyi yaptı. Olay yerine çağrılan 112 Acil servis ambulansı ile Kaçkar Bölge Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Gencer, burada tedavi altına alındı. Gencer’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya