Kurtlar Vadisinde heyecan!

Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun ve Kenan Çoban'ın başrollerini paylaştığı 'Kurtlar Vadisi Pusu'ya dizinin en son altı yıl önce yayınlanan bölümünde küçük bir çocuk olarak izlediğimiz 'Pusat' karakteri geri dönüyor. Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı 'Süleyman Çakır'ın oğlu olan 'Pusat', genç bir adam olarak karşımıza çıkacak. 'Pusat'ı oyuncu Görkem Sevindik canlandıracak.

Kurtlar Vadisinde heyecan!

ALTI YIL SONRA 'PUSAT'

'Vadi'de olay var! 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun yarın akşamki bölümünde, altı yıl önce diziden ayrılan bir karakter geri dönüyor. Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı 'Süleyman Çakır'ın, İpek Tenolcay'ın oynadığı 'Nesrin Çakır'dan olan oğlu 'Pusat' genç bir adam olarak izleyici karşısına çıkacak.

SEVİNDİK OYNAYACAK

'Pusat', 2005 yılında babasının öldürülmesinin ardından annesi 'Nesrin', ablası 'Selvi' ve dedesi 'Laz Ziya' ile birlikte yaşamaya başlamıştı. Dedesi de öldürülünce 'Polat Alemdar' tarafından yurt dışına gönderilmişti. 'Pusat'ı dizide genç oyuncu Görkem Sevindik canlandıracak.

YURT DIŞINA GİTTİ

'Pusat', 2005'te yayınlanan 'Kurtlar Vadisi'nde; babasının öldürülmesinin ardından annesi 'Nesrin', ablası 'Selvi' ve İstemi Betil'in oynadığı dedesi 'Laz Ziya' ile birlikte yaşamaya başlamıştı. Ardından 'Polat Alemdar' (Necati Şaşmaz), 'Pusat'ı yurt dışına okumaya göndermişti. Son olarak da annesi 'Nesrin' ve ablası 'Selvi'de onun yanına gitmişti.

'PUSAT'A NE OLDU?

Bu arada dizinin baş karakterlerinden 'Süleyman Çakır'ın ölümü de Türkiye'de olay olmuştu. Dizi fanatikleri onun için cenaze namazı bile kıldırmıştı. Aradan yıllar geçse de dizi fanatikleri internetteki forumlarda 'Çakır'ın oğlu 'Pusat'a ne olduğunu, geri dönüp dönmeyeceğini hep merak etti. Şimdi ise dizinin seyri 'Pusat'ın dönüşüyle tamamen değişecek.

“Vadi'ye katılmanın heyecanını yaşıyorum”

Yurt dışından dönen 'Çakır'ın oğlu Pusat'ı canlandıran Görkem Sevindik, Pana Sinema Akademisi'nde oyunculuk dersleri alıyor. Sevindik, 'Pusat Çakır' olarak 'Kurtlar Vadisi Pusu' kadrosuna girmenin mutluluğunu yaşadığını söylüyor. Genç oyuncu, "Büyük bir heyecan içindeyim. Oyunculuk hep hayalimdi. Bu karakteri de büyük bir keyifle oynuyorum" diyor. Dizide 'Pusat'ın ablasını ise Pınar Tuncegil oynuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler