Kurtlar Vadisinde 3'lü ayrılıyor

Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu haftaki bölümünde izleyiciyi şoke edecek gelişmeler yaşanacak.Abdulhey ve Memati'yi karşısına alan Polat, artık onlarla çalışmak istemediğini açıklayacak ve her ikisiyle de vedalaşacak.Kurtlar Vadisi Pusu’nun nefesleri kesecek 1

Kurtlar Vadisinde 3'lü ayrılıyor

Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu haftaki bölümünde izleyiciyi şoke edecek gelişmeler yaşanacak.

Abdulhey ve Memati'yi karşısına alan Polat, artık onlarla çalışmak istemediğini açıklayacak ve her ikisiyle de vedalaşacak.

Kurtlar Vadisi Pusu’nun nefesleri kesecek 118. bölümü, 24 Mart Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak.

İşte bu bölümde cevabını bulacak sorular;

- Ersoy’u alan Memati’nin planı ne olacak? Memati, Ersoy’dan intikamını nasıl alacak? Memati’nin Ersoy’u aldığını öğrenen Polat Alemdar ne yapacak?

- Polat, Haşim Ağa’nın oğluna zamanında ulaşmayı başarabilecek mi? Vakit dolduğunda hâlâ oğlundan haber alamamış olan Haşim Ağa, Memduh Baba’ya ne yapacak?

- Polat Alemdar ve ekibi dağılıyor mu?

- Polat Alemdar, Memati ve Abdülhey’le neden yollarını ayırma kararı alacak? Bu karara Memati ve Abdülhey ne tepki verecek? Bundan sonra neler olacak?

- Memati ve Abdülhey, kimden yardım isteyecek? Kararından vazgeçmeye niyeti olmayan Polat Alemdar, şimdi ne yapacak?

İşte bu haftaki bölüm fragmanı;

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya