Koulrofobi nedir?

Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasın'da çıkan bir soru bir anda çok arananlardan biri oldu. 60 Bin TL için yarışan yarışmacıya sorulan soru " Koulrofobi" nedir oldu? Cvap şıklarında ise Vampir Korkusu, Evlilik Korkusu, Palyaço Korkusu, Yeşil Renk Korkusu ş

Koulrofobi nedir?

Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasın'da çıkan bir soru bir anda çok arananlardan biri oldu.

60 Bin TL için yarışan yarışmacıya sorulan soru " Koulrofobi" nedir oldu? Cvap şıklarında ise Vampir Korkusu, Evlilik Korkusu, Palyaço Korkusu, Yeşil Renk Korkusu şıkları yer aldı.

Sorunun cevabı ise Palyaço korkusu idi. Koulrofobi'nin açıklaması şöyle; palyaço korkusu. ingilizcesi coulrophobia. yan (advers) etkileri: palyaço görünce tedirgin olma, gülerek üstüne doğru yürüyorsa hafif titreme ve kaçma isteği, stephen king'in "o"su* okunduktan sonra bu etkilerin iyice nefrete dönüşmesi.

Soruyu bilemeyen yarışmacı yarışmadan çekilme kararı alarak 30 Bin TL'LİK çekle yarışmadan ayrıldı. Yarışmacının daha sonadan verdiği "Yeşil renk Korkusu" cevabı ise yanlış seçim oldu

Kim Milyoner Olmak İster hakkında

Dünyanın en çok seyredilen ve kazandıran yarışma programı atv ekranlarında devam ediyor!

Yarışmada toplam 12 soru yer alıyor. Bu on iki soruyu yanıtlamak için size 4 joker hakkı sunuluyor. Ayrıca 2 barajınız var. Baraj sorularını doğru yanıtladığınızda o ana kadar kazandığınız ödül her halukarda sizin oluyor. 12. soruyu da doğru yanıtlarsanız kazanacağınız ödül tam 1 Milyon TL.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler