Kim elenecek?

Survivor'da bu akşam dokunulmazlık oyunu oynanacak. Adadan hangi takımdan yarışmacı eleneceği belli olacak.   İşte ayrıntılar;   Yayın Tarihi: 7 Haziran Pazar Yayın Saati : 20.00    Survivor All Star’da yarışmacılar bu akşam çok önemli bir oyun için yarış

Kim elenecek?
Survivor'da bu akşam dokunulmazlık oyunu oynanacak. Adadan hangi takımdan yarışmacı eleneceği belli olacak.
 
İşte ayrıntılar;
 
Yayın Tarihi: 7 Haziran Pazar
Yayın Saati : 20.00 
 
Survivor All Star’da yarışmacılar bu akşam çok önemli bir oyun için yarışacaklar; dokunulmazlık! Dokunulmazlık mücadelesinin her hafta daha da heyecanlı hale geldiği yarışmada  bu akşam zor bir parkur onları bekliyor. Yarışmayı kazanan takım rahat bir nefes alırken, kaybeden takım oyun sonrasında bireysel dokunulmazlık için de mücadele edecek. 
 
Geçtiğimiz hafta Gönüllüler takımı dokunulmazlık yarışını kaybetti. SMS sonucuna göre en az oyu alan Bozok ise adaya veda eden isim oldu. 
 
Ünlüler takımının 5, Gönüllüler takımının 4 kişi kaldığı yarışmada hangi takım dokunulmazlığı alacak? Ada konseyinde neler konuşulacak? Hangi takım bir yarışmacısını daha adadan göndermek zorunda kalacak? 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler