Kelime Oyunu yarışması kanal değiştirdi!

Ali İhsan Varol'un sunduğu, ekranların en sevilen yarışma programı "Kelime Oyunu" artık yeni kanalı Show TV'de...1200'den fazla bölümdür ekranların en çok izlenen bilgi yarışması olan ve şimdiye kadar 5000'den fazla yarışmacıyı konuk eden "Kelime Oyunu" y

Kelime Oyunu yarışması kanal değiştirdi!

Ali İhsan Varol'un sunduğu, ekranların en sevilen yarışma programı "Kelime Oyunu" artık yeni kanalı Show TV'de...

1200'den fazla bölümdür ekranların en çok izlenen bilgi yarışması olan ve şimdiye kadar 5000'den fazla yarışmacıyı konuk eden "Kelime Oyunu" yepyeni bölümleri ve yarışmacılarıyla yeni sezonda yeni kanalı Show TV'de ekrana gelecek.

BAYRAMDAN SONRA BAŞLIYOR

"Kelime Oyunu", Ali İhsan Varol'un farklı sunumuyla 12 Ağustos Pazartesi akşamından itibaren hafta içi her gün saat 18:30'da canlı yayınla ve hafta içi her gün saat 00.30'da tekrar bölümleriyle Show TV'de...

İNANILMAZ REKOR

Fenomen yarışmada izleyenleri hayrete düşüren anlar da yaşandı.

Performansıyla 'Kelime Oyunu'na damga vuran ve unutulması zor bir rekora imza atan Yusuf Dinçer, bütün sorulara hiç harf almadan, sadece 23 saniyede cevap vermiş, programın sunucusu İhsan Varol başta olmak üzere bütün izleyenleri şaşırtmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya