Karagülne zaman final yapacak?

22 Mayıs Cuma günü 85. bölüm ile ekrana gelecek olan Karagül için nefesler tutuldu. Heyecan dolu dakikaların yaşanacağı Karagül yeni bölümde neler olacak? Son Bölümde Yaşananlar.. Kendal, Kenan’ın elinden kurtulur. Kenan’ın hiç hesaba katmadığı bu Kendal

Karagülne zaman final yapacak?
22 Mayıs Cuma günü 85. bölüm ile ekrana gelecek olan Karagül için nefesler tutuldu. Heyecan dolu dakikaların yaşanacağı Karagül yeni bölümde neler olacak?
 
Son Bölümde Yaşananlar..
 
Kendal, Kenan’ın elinden kurtulur. Kenan’ın hiç hesaba katmadığı bu Kendal hamlesi, Kenan’ı köşeye sıkıştırmaya başlar.
 
Diğer yandan Kendal’a yardım eden Rüstem, kendi hesaplarının peşindedir. Özlem Hanım Ağalığını ilan eder ancak etrafında ağalık yapacağı kimseyi bulamayınca Sibel’den hesap keser. 
 
Diğer yandan kafeye gelen haciz memurları yüzünden büyük şok yaşayan Ebru ve Narin, yine bir çıkmazın ortasında kalırlar.
 
Final Tarihi Belli Oldu
 
Başrollerinde Ece Uslu, Saruhan Hünel, Mesut Akusta, Hilal Altınbilek ve Şerif Sezer gibi isimlerin yer aldığı Karagül dizisi 12 Haziran akşamı yayınlanacak olan 88. bölümüyle sezona ara veriyor. 3 sezon boyunca yayınlandığı akşamın en çok izlenen dizisi olan yapımın, başarısını gelecek sezona taşıyıp taşımayacağı ise merak konusu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler