Karadeniz'den Sonnokta TEKART'ın oldu

Haber61 – Medya Haberleri  - Karadeniz Bölgesinde yayı n yapan gazeteleri bünyesine katan TEKART Medya Holding bir gazeteyi daha yayın organları arasına kattı. Haber Merkezimizin edindiği bilgiye göre; Osman Diyadin ve arkadaşlarının kurmuş olduğu Karaden

Karadeniz'den Sonnokta TEKART'ın oldu

Haber61 – Medya Haberleri  - Karadeniz Bölgesinde yayı n yapan gazeteleri bünyesine katan TEKART Medya Holding bir gazeteyi daha yayın organları arasına kattı. Haber Merkezimizin edindiği bilgiye göre; Osman Diyadin ve arkadaşlarının kurmuş olduğu Karadeniz’de Sonnokta Gazetesi’de artık TEKART yayın kurulları arasında yer alacak.

Sonnokta Gazetesini kuran Diyadin ise; TEKART Medya’nın ikinci adamı olduğu öğrenildi.  TEKART’ın başında bulunduğu Mehmet Ali Yılmaz’ın oğlu Soner Yılmaz’ın yardımcısı olan Osman Diyadin’in sabah iş başı yapacağı öğrenildi.  Öte yandan Diyadin; Sonnokta Gazetesini de TEKART’a ait Değirmendere’deki bianın üçüncü katına taşıyacağı öğrenildi.

Mehmet Ali Yılmaz bu gzaeteyide alarak Trabzon’daki 3 gazetenin de sahibi olmuş oldu.  Yaklaşan 7 Haziran seçimleri öncesi Yılmaz’ın bu hamlesi Trabzon Medyasında dengeleri değiştirdi. Sonnokta gazetesinin Genel Yayın yönetmeni Murat Aydın’ın ise bu oluşumda yer almayarak kendi isteğiyle istifa ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Medya