İşte Sertab Erener'in gerçek yaşı

 Oldukça genç bir görünüme sahip olan Sertab Erener’in bıçaksız yüz gerdirme operasyonu geçirdiği ortaya çıktı.Son yıllarda müthiş bir fiziksel değişim geçiren Sertab Erener, genç görünümüyle yaşıtlarına çoktan fark atmış durumda. 49 yaşındaki sanatçı ner

İşte Sertab Erener'in gerçek yaşı

 

Oldukça genç bir görünüme sahip olan Sertab Erener’in bıçaksız yüz gerdirme operasyonu geçirdiği ortaya çıktı.

Son yıllarda müthiş bir fiziksel değişim geçiren Sertab Erener, genç görünümüyle yaşıtlarına çoktan fark atmış durumda. 49 yaşındaki sanatçı neredeyse yaşından 15 yaş daha genç bir görünüme sahip.

Doğal ve fresh bir yüzü olan Sertab Erener’in gençlik sırrının sadece yüzüne enjekte ettirdiği kök hücreler olmadığı ortaya çıktı. Erener, cildini bıçaksız yüz germe operasyonuyla genç tuttuğunu söyledi.

Öte yandan kimi estetisyenler ise Sertab Erener’in sadece bu operasyonla yetinmeyip, o ne kadar gizlese de yüzüne vitamin kokteylleri enjekte ettirdiğini, göz kenarlarına botoks, çene, şakak ve dudak bölgelerine dolgu yaptırdığını iddia ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya