İşte Acun'un yeni bombası

 Larissa Gacemer, Panama'daki Survivor'da Doğukan Manço, Cengiz Coşkun, Habertürk Gazetesi muhabiri Nazenin Tokuşoğlu, eski milli futbolcu Ümit Karan, oyuncu Dağhan Külegeç, manken Irmak Atuk ve fotoğraf sanatçısı Bennu Gerede'yle yarışacak.Türkiye'nin Kr

İşte Acun'un yeni bombası

 

Larissa Gacemer, Panama'daki Survivor'da Doğukan Manço, Cengiz Coşkun, Habertürk Gazetesi muhabiri Nazenin Tokuşoğlu, eski milli futbolcu Ümit Karan, oyuncu Dağhan Külegeç, manken Irmak Atuk ve fotoğraf sanatçısı Bennu Gerede'yle yarışacak.

Türkiye'nin Krem dizisinin Rüya'sı olarak tanıdığı ve sevdiği Brezilyalı model ve oyuncu Larissa Gacemer, bu yıl Panama'da yapılacak olan yarışmada Ünlüler Takımı'nda yer alacak yeni isim oldu.

Bugüne kadarki Survivor'lar içinde en iddialı kadroyu oluşturan Ilıcalı, "Kimi hayal ettiysek hepsi Panama'da bizimle olacak. Hayalimizdeki kadroyu kurduk. Gönüllüler Takımı'nda da büyük sürprizlere hazır olun" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya