İskender Mobilya'dan Trabzon'da dev çekiliş

Trabzon'da Mobilya Sektörünün öncü firmalarından İskender Mobilya başlattığı kampanya ile Mercedes arabayı verdi.08.12.2014-08.05.2015 tarihleri arasında Trabzon’da bulunan İstikbal İskender Mobilya mağazalarından her 500 TL ve katları tutarında alışveriş

İskender Mobilya'dan Trabzon'da dev çekiliş

Trabzon'da Mobilya Sektörünün öncü firmalarından İskender Mobilya başlattığı kampanya ile Mercedes arabayı verdi.

08.12.2014-08.05.2015 tarihleri arasında Trabzon’da bulunan İstikbal İskender Mobilya mağazalarından her 500 TL ve katları tutarında alışveriş yapanlara verilen çekiliş kopunu ile çekiliş hakkı kazanan vatandaşlar arasından bir kişi bir Mercedes arabanın sahibi oldu.

Şanslı kişi Noter ve Milli Piyango yetkilisinin huzurunda yapılan çekiliş sonucunda 05718 kampanya numaralı kupona sahip olan Trabzon'un Çukurçayır mahallesinde ikamet eden Seval Yıldız oldu.

Çekiliş sonucunda yedek talihli ise 11792 numaralı kupona sahip olan Trabzon'un Maçka ilçesinde ikamet eden Süleyman Özdemir oldu.

İstikbal İskender Mobiya ve Haber61.net İmtiyaz sahibi Murat İskender, şanlı Seval Yıldız ve yedek talihli Süleyman Özdemir’in Uzunsokak şubesinden alışveriş yaptığını ve Seval Yıldız’ın sadece 500 TL’lik alışveriş yaparak aldığı 1 kuponla aracı kazandığını belirterek, “daha büyük çekilişlerle ilerleyen günlerde karşınızda olacağız. Talihli Seval Hanım’a hayırlı olsun diyoruz” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya