İbrahim Tatlıses ile ilgili şok sözler!

  İzzet Yıldızhan “Ben İbrahim Tatlıses’in artık şarkı okuma durumunun olumsuz olduğunu biliyorum. Bence artık şarkı okuyamayacak. Müzisyenler ve doktorlar bu konuyu çok iyi bilir” dedi.   İBRAHİM TATLISES ARTIK ŞARKI OKUYAMAYACAK   Elif Güvendik’in sundu

İbrahim Tatlıses ile ilgili şok sözler!
 
İzzet Yıldızhan “Ben İbrahim Tatlıses’in artık şarkı okuma durumunun olumsuz olduğunu biliyorum. Bence artık şarkı okuyamayacak. Müzisyenler ve doktorlar bu konuyu çok iyi bilir” dedi.
 
İBRAHİM TATLISES ARTIK ŞARKI OKUYAMAYACAK
 
Elif Güvendik’in sunduğu Elifnağme programına katılan İzzet Yıldızhan, İbrahim Tatlıses’in müzik kariyeri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yıldızhan “Ben İbrahim Tatlıses’in artık şarkı okuma durumunun olumsuz olduğunu biliyorum. Bence artık şarkı okuyamayacak. Müzisyenler ve doktorlar bu konuyu çok iyi bilir” dedi.
 
Magazin gündemindeki son gelişmeleri her gün 360 ekranına taşıyan Elif Güvendik’in sunduğu Elifnağme’ye konuk olan İzzet Yıldızhan İbrahim Tatlıses’in artık şarkı okuyamacağını iddia etti. İbrahim Tatlıses’i müzik sektörünün lokomotifi olarak gördüğünü belirten ünlü şarkıcı şu açıklamalarda bulundu:
 
GERÇEK ARABESKİ BEN YAPACAĞIM
 
“İbrahim Tatlıses bizim sektörde lokomotifti. Gaz veren bir solistti. Bütün sektör O’nunla beslenirdi. Aramızda çok fazla rekabet vardı şimdi kalmadı. Başına böyle bir şey gelmesine çok üzüldüm. Bize şevk veriyordu. İnşallah albüm ile döner ve okur. Sevenleri O’nu bekliyor. Biz de mutlu oluruz. Okuyabileceğine inanmıyorum ama umarım o günleri görürüm. İbrahim Tatlıses’in artık şarkı okuma durumunun olumsuz olduğunu biliyorum. Bence artık şarkı okuyamayacak. Müzisyenler ve doktorlar bu konuyu çok iyi bilir. İyileştikten sonra bir araya gelmedik. 2000- 2003 yılları arasında aramız çok iyiyidi. Sesin torpili olmaz. İbrahim Tatlıses bir efsanedir. Ben de iyi bir sesim ve iyi bir yorumcuyum. Basın bizi rakip gibi gösterdi. Hastanede iki gün kaldım. Tabii rekabet olmalı ama birbirimizi yok etmemeliyiz.
 
SİBEL CAN'IN ALBÜMÜNDE ÖNE ÇIKAN ŞARKI YOK
 
Arabesk albümü hazırlıyorum. Bu zamanda albüm satışı kalmadı. Sibel Can ve Zara’nın albümlerini dinledim. Albümlerde öne çıkacak yeni bir şarkı yok. Sibel Can eşsiz bir sessiz. Rakipsizdir. Ben sadece solisti severim. Gerçek arabeski ben yapacağım. Düzgün bir proje olursa sinemada yer alabilirim. Emrah çok iyi projeler yaptı. Çocukluğundan beri bu işi yapıyor. Mahsun ve Özcan Deniz'i başarılı buluyorum. Mahsun iyi bir yönetmen. Mahsun'un yaptığı filmlerde kendi hayatımıza dair şeyler buluyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler