Hülya Avşar'dan 60 bin TL'lik kapris!

Hülya Avşar'ın yıllar sonra ekrana döndüğü dizide yaşanan yönetmen krizinin ardındaki gerçek ortaya çıktı. Geçtiğimiz haftalarda, daha önce de birçok başarılı dizide imzası olan Zeynep Günay Tan ile yollar ayrılmıştı. Dedikodulara göre başarılı yönetmen i

Hülya Avşar'dan 60 bin TL'lik kapris!

Hülya Avşar'ın yıllar sonra ekrana döndüğü dizide yaşanan yönetmen krizinin ardındaki gerçek ortaya çıktı.

Geçtiğimiz haftalarda, daha önce de birçok başarılı dizide imzası olan Zeynep Günay Tan ile yollar ayrılmıştı. Dedikodulara göre başarılı yönetmen ile dizinin yabancı oyuncusu Anastasia Thsilimpou arasındaki kavga, krizin sebebiydi.

Bunun üzerine de yapımcı firma, "Zeynep Günay Tan, görevini ailevi sebeplerden dolayı bıraktı" açıklaması yaptı.

SETTE AGRESİF TAVIRLAR
Ancak Tan'ı işinden eden isim Hülya Avşar'dı. Setin ilk gününden itibaren gergin tavırlar sergileyen Avşar Kızı, kaprisleriyle Zeynep Günay Tan'ı bıktırdı. Geçtiğimiz günlerde de Hülya Avşar ile Tan arasındaki kriz, doruğa ulaştı. Avşar, yapımcılara "Ya ben, ya o" diye rest çekti.

Yetkililer, bu rest üzerine Zeynep Günay Tan'ın görevine son verdi. Böylece dizide 'Sultan' rolünü oynayacak olan Hülya Avşar, ilk kıyımı yaptı! Avşar'ın set ekibine karşı da sürdürdüğü agresif tavırlar, çalışanları bezdirdi.

60 BİN LİRALIK KAPRİS

Uzun zaman sonra dizi sektörüne dönen ve yeni projesinden bölüm başına 60 bin lira alacak olan Hülya Avşar, kaprisleriyle şimdiden herkesi çıldırtmış durumda.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler