Hülya Avşar harekete geçti

 Kızı  Z.Ç.'nin eski erkek arkadaşının kız arkadaşına demlik fırlattığı haberleriyle gündeme gelmesinden rahatsız olan Hülya Avşar, bu olaya ilişkin haberlerin durdurulması için avukatı Selma Yıldız aracılığıyla mahkemeye başvurdu.Avukat Yıldız, Bakırköy

Hülya Avşar harekete geçti

 

Kızı  Z.Ç.'nin eski erkek arkadaşının kız arkadaşına demlik fırlattığı haberleriyle gündeme gelmesinden rahatsız olan Hülya Avşar, bu olaya ilişkin haberlerin durdurulması için avukatı Selma Yıldız aracılığıyla mahkemeye başvurdu.

Avukat Yıldız, Bakırköy 1. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne verdiği dilekçede, 12 Mart'tan itibaren "Kafede bir kızın üzerine çay döktüğü" iddiasıyla Z.Ç. hakkında gazetelerde, televizyonlarda ve internet sitelerinde haberlerin yayınladığını, yayınlanmaya devam ettiğini belirtti.

Z.Ç.'nin 18 yaşından küçük olduğuna dikkat çeken avukat, olaya ilişkin Çocuk Koruma Şube'de ifadesi alınan ve İstanbul Çocuk Savcılığı'nca da hakkında soruşturma başlatılan Z.Ç.'nin fotoğrafının yayınlanmasının ve kimliğinin açık yazılmasının yasaya aykırı olduğunu vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya