Hülya Avşar gezi eylemine neden katılmadı?

Gezi Parkı'ndaki eylemlere katılmayan Hülya Avşar, eleştirilere yanıt verdi. Hülya Avşar, Gezi Parkı olaylarıyla ilgili Twitter' dan mesaj gönderdiği Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceğini söyledi. Başbakanlıktan kendisini geri dönüş olduğunu beli

Hülya Avşar gezi eylemine neden katılmadı?
Gezi Parkı'ndaki eylemlere katılmayan Hülya Avşar, eleştirilere yanıt verdi.
 
Hülya Avşar, Gezi Parkı olaylarıyla ilgili Twitter' dan mesaj gönderdiği Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceğini söyledi. Başbakanlıktan kendisini geri dönüş olduğunu belirten Avşar, "Ne olacağını önümüzdeki hafta açıklayacağım. Bir görüşme olacak" dedi.
 
"TARAF OLMAKTAN ÇOK BARIŞTAN YANAYIM"
 
Sanatçı dostlarından kendisine destek gelip gelmediği sorulan Avşar, "Hayır gelmedi. Zaten öyle bir şey istemiyorum." diye konuştu.
 
Hülya Avşar, Gezi Parkı ziyaretinde bulunacak mısınız? sorusuna ise, "Sanatçı olarak oraya gitmenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Sanatçının her zaman yapıcı olması gerekir. Bi taraf olmaktan çok barıştan yana olunması gerektiğini düşünüyorum. Onun için gitmiyorum ama onlara da hak vermiyor değilim. Sonuna kadar arkalarındayım. Bunun bir orta yolunu bulmak zorundayız. Oraya gittikten sonra orta yolu bulmak biraz zor olur düşüncesiyle ortada kalmayı tercih ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya