Hakan Hatipoğlu'ndan Survivor bombaları!

Survivor All Star'dan kim elendi sorusu dün akşam cevabını buldu. Survivor'dan elenen Hakan Hatipoğlu, elenir elenmez yarışma ve takım arkadaşları hakkında iddialı açıklamalar yaptı. 'Biz takım olmayı başaramdık' diyen Hakan, Turabi ile aralarında yaşanan

Hakan Hatipoğlu'ndan Survivor bombaları!

Survivor All Star'dan kim elendi sorusu dün akşam cevabını buldu. Survivor'dan elenen Hakan Hatipoğlu, elenir elenmez yarışma ve takım arkadaşları hakkında iddialı açıklamalar yaptı.

 
'Biz takım olmayı başaramdık' diyen Hakan, Turabi ile aralarında yaşanan tatsızlıklara da son noktayı koydu.
 
İşte Survivor'dan elenen Hakan Hatipoğlu'nun itirafları;
 
'TURABİ SURVİVOR OLMAYI HAK EDİYOR'
 
"Turabi ile çok tartışma yaşadık. Bazen onun sevincini abartılı buldum, bazen ben sevincimi abarttım. Ama hepimiz insanız. Survivor'dan giderken Turabi'nin elini sıktım her şeyi tatlıya bağladık, çünkü Turabi Survivor olmayı hak eden biri.
 
-Turabi ile adalar birleşince gördüğüm Turabi arasında fark vardı. Bu insanla neden tanışmadık dedik, hep savaştık. Bir adım atmak istedim sonra vazgectim. Yarışma bitene kadar aramızdaki rekabet arttsın istedim. Bir kere konuştuk ama Turabiyle barışmadık sadece tanıştık. Sonra herkes köşelerine ayrıldı.
 
HAKSIZLIK ETTİLER
 
-"Meyve veren ağaç taşlanır ben burada mücadele verdim. Korktukları için ya da sevmedikleri için, ama genelde de haksızlık ettileri için beni sevmediklerini düşünüyorum. Ama ben mücadele ettim. Kendimce yanlış gördüklerimi söyledim bunu da tahrik olarak anladılar. Ama insiyatif kullanırken arkadaşlar bana hep olumsuz baktıkları için her yaptığımı tahrik olarak anladılar.
 
SERANAY'I ASLA YAZMADIM
 
"Mecbur kalmadığım sürece Doğukan ve Serenay'ı asla yazmadım. O an dürüst oldum ve elimde 2 secenek varsa dürüst oldum ve yazdım. Serenay'la çok şeyi paylaştığımın için Serenay'ı tercih etmem çok normaldi yanlış olan bunu Doğu'ya söylememdi."
 
'BİZ TAKIM OLAMADIK'
 
Biz hiç takım olamadık ki. Be, biri bişey yapınca arkasında durmaya çalıştım ama biz takım olamadığımız için savaşımzı hep bireysel verdik. Biz Hasan ile tartışırken Merve'nin sinsice dinlediğini ve Anıl'ın Hasan'ın yanında olduğunu gördüm. Ayağıma basılırsa neden bastın derim, hesap sorarım.
 
'ÜNLÜLER'E GEÇMEM DÖNÜM NOKTAM OLDU'
Birkaç tane dönüm noktam olduğunu düşünüyorum. Olayların bana gelmesini beklemem, olayların üzerine giderim. En büyük yaptığım manevre Gönüller'den Ünlüler'e geçmem oldu. Eğer gitmeseydim Survivor ömrüm kısalırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Medya