Haber61 TV’de ki büyük değişim pazartesi başlıyor…

Usta Gazeteci ve Televizyoncu Hakan Yoloğlu’nun HABER 61 TV’nin başına getirilmesinden sonra yaklaşık 1,5 aydır yoğun tempodan yeni dönemde ki televizyon programları için çalışma yapan HABER61 TV pazartesi gününden itibaren 7/24 canlı yayınlarıyla siz değ

Haber61 TV’de ki büyük değişim pazartesi başlıyor…

Usta Gazeteci ve Televizyoncu Hakan Yoloğlu’nun HABER 61 TV’nin başına getirilmesinden sonra yaklaşık 1,5 aydır yoğun tempodan yeni dönemde ki televizyon programları için çalışma yapan HABER61 TV pazartesi gününden itibaren 7/24 canlı yayınlarıyla siz değerli izleyicilerimizle buluşuyor.

Sporda, siyasette, haberde gündem belirlemeyi kendine ilke edinen HABER61 TV canlı spor müsabakaları ve kongrelerle birlikte Trabzonspor’un oynayacağı maçlar öncesi ve sonrası stadtan yapılacak canlı yayınlarla iddialı geliyor.

Bordo mavili takımda yaşanan gelişmeler anında 3 G farkıyla ekranlara taşınacak.
Hafta içi her gün saat 14:00, 15:00 ve 18:00 da ulusal haberleri ve saat 19:30 da yerel haberleri HABER61 TV ‘den öğreneceksiniz.

Ulusal sanatçıların konserleri HABER61 TV farkıyla canlı yayınlanacak.

Sloganımız “UFKUNUZ YERELLE SINIRLI KALMASIN”

‘HABER61 TV TRABZONDA Kİ GÖZÜNÜZ’
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya